Támogasd védenceinket

A rászoruló szánhúzókutyák, illetve már átvett védenceink érdekében folyamatosan támogatásra szorul alapítványunk, hisz a panziós és orvosi, állategészségügyi költségek tetemesek. A nálunk lévő kutyák számától függően havonta 400.000 Ft – 1.000.000 Ft-ot tesznek ki ezek a költségek.

Csak a Te / Ti támogatásotokkal tudunk működni és kutyákat menteni.

Természetesen alapítványunk egyetlen vezetője, önkéntese sem kap tiszteletdíjat, bármilyen kifizetést, mivel minden feladatot önkéntesként, ingyenesen végeznek. Alkalmazottunk meg nincs.

Milyen támogatási lehetőségek vannak?

Adományozás átutalással

Adományozás, banki átutalás, vagy bankfióki befizetés közvetlenül alapítványunk bankszámlájára.

10404742-50505249-49551019
Nemzetközi bankszámlaszám:(IBAN) HU75 1040 4742 5050 5249 4955 1019
K&H Bank

2. Adományozás, azonnal bankkártyás fizetés Barion rendszerben

Itt találhasz leírást arról, hogyan is működik a Barionos fizetés.

3. Paypal

Paypal rendszerben adományozás az donation@szanhuzoalapitvany.hu e-mail címre.

4. Virtuális örökbefogadás.

Mit is jelent ez pontosan?

Virtuális gazdának az általad kiválasztott védencünk adatlapján keresztül jelentkezhetsz.

Ezt követően havi rendszerességgel támogathatod a választottadat minimum 5.000,-Ft. utalásával.
Egy kutya napi költsége kb. 1000 Ft.

Hogyan juttathatom el a támogatás összegét?

1) Hagyományos banki átutalással:

Az alapítvány számlaszáma: K&H Bank Rt. 10404742-50505249-49551019

Nemzetközi bankszámlaszám:(IBAN) HU75 1040 4742 5050 5249 4955 1019

A közleménybe kérjük feltüntetni a kutya nevét.

2) Paypal-on  keresztül:

PayPal: info[kukac]szanhuzoalapitvany.hu

Ez esetben a kutya adatlapján válassza a Paypal gombot, így könnyedén Online adománnyal tudja támogatni a kiválasztott kutyát. A közleménybe kérjük írja be a támogatni kívánt kutya nevét vagy adatbázis számát.

Hogyan működik a PayPal bankkártyás adományozás?

A Paypal gombra kattintva a PayPal angol nyelvű weblapján az Összefogás a Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány adományozói űrlapjához érkezik. A felkínált összeg (Donation amount) megadása után a már regisztrált PayPal felhasználók e-mail címük és jelszavuk megadásával beléphetnek és véglegesíthetik felajánlásukat. A nem PayPal felhasználók pedig bankkártyájuk segítségével (mint egy webáruházban való vásárláskor) tehetik meg felajánlásukat alapítványunk számára. A tranzakció oldalunktól függetlenül a Paypal biztonságos szerverein történik a Paypal számunkra semmilyen személyes adatot nem ad át.

A közleménybe kérjük feltüntetni a kutya nevét.

Miért jó ez Neked?

Elsősorban azért, mert így Te is hozzájárulsz a kiválasztott kutya ellátásához addig, amíg gondozásunkban van, és így egy kicsit a Tiéd is.

Ha a kutyát időközben örökbe fogadják, Te leszel az első, akit értesíteni fogunk.

A VIRTUÁLIS GAZDÁK NEVEIT közzétesszük a kiválasztott kutyák albumában, amennyiben erre engedélyt kapunk tőlük.

Nem utolsó sorban pedig az első utalás beérkezését követően oklevelet és ajándékot is küldünk Neked.

A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban kereshetsz minket a központi e-mail címünkön (info[kukac]szanhuzoalapitvany.hu).

Egy megosztás is segítség!

Hálásan köszönjük!

Az Összefogás a Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány Csapata

További részletek a virtuális örökbefogadással kapcsolatban elérhetőek honlapunkon: www.szanhuzoalapitvany.hu (A kiválasztott kutya adatlapjánál a ‘Virtuális örökbefogadás’ menüpontra kattintva.)

5. Tápvásárlás védenceink számára.
Hogy védenceinknek ne boruljon fel a gyomorháztartása, ezért folyamatosan ugyanazzal a táppal etetjük őket. Megköszönjük, ha valamelyik tápküldő cégnél tápot vásárolsz számukra, és elküldöd hozzánk. Kérjük szépen előtte e-mailben vagy facebook üzenetben egyeztessük le, hogy milyen tápot esznek, és milyen címre jöjjön a futár, hisz több helyen is vannak védenceink, mert annyian vannak, hogy egy panzióba be sem férnek. A tápot mindig mi biztosítjuk számukra, és nem a panziók.

6. Kullancs, bolha elleni szerek.
Ugyanazt az eljárást kell követnünk, mint a tápvásárlásnál a mentett kutyusok egészségének védelme érdekében nem igazán szerencsés variálni a szerek között, és vannak kutyák aki esetleg bizonyos szereket nem jól viselnek.
Nagyon örülnénk, ha tudnál segíteni nekünk a kullancs és bolha elleni szerek beszerzésében, mert igencsak komoly összeget tesznek ki, amit alapítványunk aktuális pénzügyi helyzete nemigen bír előteremteni.
Megköszönjük, ha valamelyik tápküldő cégnél vagy állatgyógyászati cégnél vásárolsz számukra, és elküldöd hozzánk. Kérjük szépen előtte e-mailben vagy facebook üzenetben egyeztessük le, hogy milyen szerre lenne szükség, és milyen címre jöjjön a futár, hisz több helyen is vannak védenceink, mert annyian vannak, hogy egy panzióba be sem férnek. A bolha, kullancs és féreghajtó szereket mindig mi biztosítjuk számukra, és nem a panziók.

7. Tárgy felajánlások jótékonysági vásárunk, és webshopunk számára. Nagyon örülünk használt és új tárgyaknak, főként kutyásoknak, és kültéren használható tárgyaknak. Akár saját magatok által gyártott, akár már megunt, nem használt tárgyakról legyen szó. Kérjük felajánlásodat jelezd e-mailben vagy facebook üzenetben felénk.

8. Önkéntes munka (link)

NE FELEDD, SOK KICSI, SOKRA MEGY! BÁRMILYEN SEGÍTSÉG SEGÍTSÉG!
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN, HA GONDOLSZ VÉDENCEINKRE.