Kérjük támogasd Alapítványunkat adód 1%-ának felajánlásával. Adószámunk: 18899173-1-43

Kérjük támogasd Alapítványunkat adód 1%-ának felajánlásával

Csak EGY…..? Még EGY!

Igen, igen az az EGY. Tudjuk, hogy most a csapból is ez folyik, de nekünk ez fontos. Mondhatni létkérdés. Neked meg csak EGY percedbe kerül és talán a te nyilatkozatoddal tudunk még EGY kutyát megmenteni, még EGY hónapig etetni, panzióztatni őket, még EGY évig tovább folytatni.

De Te ezt már biztos tudod.

Mi most a hogyan-ban szeretnénk segíteni, hiszen erről a témáról kevesen szólnak.

A legfontosabb, hogy a személyi jövedelemadó-bevallásodtól függetlenül, bármikor beadhatod az 1+1%-ról szóló nyilatkozatod (18EGYSZA jelű nyomtatványon) május 20-ig. Csak berakod egy borítékba, gondosan lezárod, ráírod a neved és a 8-assal kezdődő adóazonosító számod és elpostázod vagy személyesen elviszed a NAV-nak. Ennyi.

Lehet ennél egyszerűbben életeket menteni?

De nézzük azért részletesen bevallási formánként:

1. A legújabb forma, a NAV bevallási tervezet. Az adóhatóság megcsinálja Neked a bevallást, ezzel a kellemetlen rész letudva. Ebben az esetben vagy a fent leírtakat követed vagy az e-SZJA online kitöltő felületen elektronikus úton beküldöd. Ehhez az újdonsághoz ügyfélkapus regisztrációval kell rendelkezned.

2. Ha Te magad készíted el a bevallásod, akkor a 18SZJA bevallás EGYSZA lapján tudsz rendelkezni.

Ugye, nem is bonyolult? És rengeteg jót tehetsz vele.

Sajnos a jogosultak fele rendelkezik csak az adója 1%-áról, ezért rengeteg pénz nem jut el a civil szervezetekhez. Ezért ha Te már megtetted, kérlek szólj a kollégáknak, a kisboltosnak, a buszsofőrnek, hogy Ők se feledkezzenek meg róla.

Kérjük segíts! Adód 1%-ának felajánlásával rászoruló szánhúzókutyák életét mentheted meg! Kérjük támogasd Alapítványunkat, hogy továbbra is menteni tudjuk a kidobott és sintértelepre került kutyákat!

A NAV-hoz postázandó rendelkező nyilatkozat innen tölthető le:
https://drive.google.com/file/d/1YElYHlcT-fKdRPV3kP_5QsDG5xMycYBA/view?usp=sharing&fbclid=IwAR3MSPzXUW09UNKxCprWXJs78XIGrVHeuKY0gXYntSwjdduyvrDFRxXEbns

Összefogás a Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány
Adószám: 18899173-1-43
www.szanhuzoalapitvany.hu
Bankszámlaszám: 10404742 – 50505249 – 49551019

NE HAGYD VESZNI! KÉRJÜK RENDELKEZZ! Ne feledd, hogyha nem ajánlod fel valakinek, azzal azt választod, hogy lemondasz az adód felhasználásáról szóló döntés lehetőségéről. A lehetőség megosztása is segítség!

Hálásan köszönjük!

az Összefogás a Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány Csapata

Fontos információk

Kutyák