Kérjük támogasd Alapítványunkat adód 1%-ának felajánlásával

Adószámunk: 18899173-1-43

Kedves Követőnk!

Te is megkaptad már a NAV -tól az adóbevallás tervezetedet? Kérjük, ne feledkezz meg az SZJA 1 % felajánlásáról, akár a mi alapítványunk, akár más szervezet javára. Ez az egyetlen lehetőség, hogy az adózó a befizetett adójának legalább egy részéről eldönthesse, hogy mire használják fel.

Nagyon bízunk Bennetek, a segítségetekben! Nélkületek nem tud továbbműködni az Összefogás a Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány, és akkor mi lesz a rengeteg védencünkkel?

Nézzétek meg őket itt: https://szanhuzoalapitvany.hu/kutyak/

Ők 1-2 kivétellel, mind-mind panzióban vannak elhelyezve, vigyázunk rájuk, szeretgetjük őket, és nagyon igyekszünk, hogy megtaláljuk számukra az ideális családot.

És mi lesz a sok segítségre váró árva szánhúzókutyával, ha Ti és mi közösen nem tudunk rajtuk segíteni? Belegondolni is szörnyű!

Az SZJA 1 % felajánlásról többféle módon lehet rendelkezni:

A legegyszerűbb módja az SZJA 1 %-nak rendelkezni az ügyfélkapun keresztül: https://eszja.nav.gov.hu

ADÓSZÁMUNK: 18899173-1-43

De lehet postai úton is rendelkezni:

Papíralapon benyújtható postán keresztül, vagy személyesen, illetve meghatalmazott által, lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain a személyijövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA-lapját is kitöltve, az e-SZJA-felület kitöltőprogramjával készített és kinyomtatott nyilatkozaton, a 23EGYSZA jelű nyomtatványon vagy azonos adatokkal a nyilatkozaton

Ha a nyilatkozatokat eseti meghatalmazott nyújtja be, csatolni kell a meghatalmazást is.

És ami még fontos információ, ha az adóbevallásodat már leadtad, május 21-ig még akkor is rendelkezhetsz az SZJA 1 %-ról.

És ne feledd, sok kicsi, sokra megy! Ne hagyd veszni!

A 2024. május 21-ei határidő jogvesztő. Ez azt jelenti, hogy ha valaki május 21. után rendelkezik befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-áról, a rendelkezése érvénytelen, és a késedelem igazolási kérelemmel sem menthető ki.

Segítsetek, hogy továbbra is segíthessünk az árva szánhúzókutyákon!

ADÓSZÁMUNK: 18899173-1-43

Köszönjük szépen a segítséget!