Sokan el sem tudják képzelni, hogy mi vesz rá embereket arra, hogy a legnagyobb hidegben vagy esőben, hőségben, akár vasárnap kora reggel idegen kutyákat sétáltassanak. Vagy hogy épp miért visz haza valaki ideiglenensbe egy kutyát, akit nem is ismer. Nem beszélve a sok elhasznált ruháról, amit a kutyák tönkretesznek, és ami nem megy tönkre, hát azok a ruharabok sem lesznek már rózsa illatúak… És hogy egyáltalán kinek van erre ideje? Hát nekünk! 🙂

Arra a kérdésre pedig, hogy miért éri meg, csak azok tudhatják a választ, akik nap mint nap átélik a boldog (és kevésbé boldog) pillanatokat a kutyákkal. A legnagyobb köszönet, amit a munkánkért kaphatunk: a hála, a szeretet, a boldog mosolyok és a hatalmas fejlődés, amivel a gondozott kutyáink ajándékoznak meg minket.

Aztán itt van még a Csapat. Új Barátokat, új hobbit találtunk magunknak, együtt ázunk, együtt nevetünk, és együtt aggódunk, és már bulizni is együtt járunk…  Csatlakozz hozzánk, ha szeretnél közös kihívásokban, közös élményekben részt venni igaz állatbarátokkal és nem mellesleg vérbeli szánhúzókkal!

De beszéljenek inkább a képek….