Aramis

Emberekkel való viszonya:barátságos viselkedés

Gyerekekkel való viszonya:nincs tesztelve

Háziállatokkal való viszonya:nincs tesztelve

Más kutyákkal való viszonya:

Kanokkal (északi típusú kutyák):barátságos viselkedés

Szukákkal (északi típusú kutyák) :barátságos viselkedés

Más fajtájú kutyákkal:barátságos viselkedés

Egyéb tapasztalt viselkedés:

szökős:Igen

Egyéb figyelemre méltó magatartása:

Külföldre örökbefogadható-e:Igen

Kapcsolat emberekkel - férfiakkal, nőkkel egyaránt barátságos, kis gyerekkel még nem volt próbálva, elképzelhető, hogy nem lenne kellően óvatos, feldöntené például. Ettől függetlenül nagyon szeretetni való, mindig bújik az emberhez Kapcsolat más állatokkal - más kutyákkal remek az magatartása, soha nem válaszul agresszív hangnembe, mindig érdeklődő, játékos. Macskákkal már kicsit másabb a helyzet. Ami kicsi és mozog az nagyon felkelti az érdeklődését. 2 macskával él együtt, úgyhogy nem lehetettlen a dolog, viszont továbbra is csipkelődő, így a macskák rendszeresen meg húzzák a határt egy-két jelző pofonnal. Utcán ismeretlen macskákra ugrik, rohan, vadászó jelleggel. Energikus - elég nagy mozgás igénye van, egész nap rohangál, másik kutyával játszik, napi egyszer van séta. Magas energiaszintjéből adódóan emberi séta sebességre nem igazán tud lelassítani, így görkörcsolyás sétáltatásra szoktunk át, amihez kapott hámot, így nagyon szépen tud húzni és látszik, hogy ilyenkor van igazán elemében. Tanítás - alapvető parancsokat ismeri,tudja mint ül, fekszik, állj, behíváson még van mit javítani, inkább akkor hallgat Armi névre(Aramis rövidítése) ha olyan kedve van. Zaj szint - nem vonyít csak tutolva üdvözli az embert amikor hazaér. Valamennyire ugat/vonyít utcán elhaladó kutyákra, de nem is házőrzés céljából hanem inkább csak hogy csatlakozhasson a hangzavarhoz. Szökés - Nem nagyon tud egyhelyben maradni, megtalál minden kis lyukat vagy épp kirágja magának, átpréseli magát mindenhol mint egy pollip. Valamennyire áskálódik is, de ha le tudja vezetni az energiáját máshol jó eséllyel ez is elkerülhető Összegezve kissé makacs, nem könnyű természetű kutya rengeteg energiával, viszont nagyon jólelkű hálás társa az embernek.

Virtuális örökbefogadás folyamata!

Az alapítvány gondozásában lévő kutyákat egyszerű módon is támogathatja így a kutya virtuális gazdájává válhat.

Mely kutyák fogadhatóak virtuálisan örökbe?

Azok a kutyák fogadhatóak virtuálisan örökbe, akik az alapítvány gondozásában állnak és az adatlapjukon a fénykép alatt látható a PAYPAL szimbólum.

Kiknek ajánljuk a virtuális örökbefogadást?

Ha valamilyen okból nem tud kutyát befogadni otthonába, de szívesen segítene egy-egy árva kutyának, alapítványunknál lehetősége van virtuális örökbefogadásra! A virtuális örökbefogadással azok a felelősen gondolkodó kutyabarátok is gazdikká válhatnak, akik életkörülményeik miatt nem tudnak megfelelő környezetet biztosítani egy háziállat számára. A virtuális örökbefogadás lényege, hogy egy meghatározott összegű adománnyal támogatja a kiválasztott kutyát. Így, a kiválasztott védence ellátását tudja biztosítani, ami a kutyusnak, egy tál ételt, egy-két hét panziós tartózkodást vagy egy oltást jelenthet. A támogató védencét látogathatja az alapítvány panziójában.

Mennyi az az összeg, amivel támogathatom a kiválasztott kutyát?

Támogatás összege tetszőleges de minimum 500 Ft-nak kell lennie.

Hogyan lehetek virtuális örökbefogadó?

Kérjük, kattintson az Örökbe szeretném fogadni menüre, majd ott adja meg az elérhetőségi adatokat és azt követően pedig válassza a Virtuális örökbefogadó szeretnék lenni részben az Igen lehetőséget.

Hogyan jutathatom el a támogatás összegét?

Jelenleg 2 lehetőség áll rendelkezésre adományának eljutattására.

Hagyományos banki átutalással:

Számlaszáma: 10404742-50505249-49551019

Közlemény rovat: kérjük tüntesse fel, hogy virtuális örökbefogadás vagy a kutya nevét.

Online bankártyás adományozással Paypalon keresztül.

Ez esetben a kutya adatlapján válassza a Paypal gombot, így könnyedén Online adománnyal tudja támogatni a kiválasztott kutyát. A közleménybe kérjük írja be a támogatni kívánt kutya nevét vagy adatbázis számát.

Hogyan működik a PayPal bankkártyás adományozás?

A Paypal gombra kattintva a PayPal angol nyelvű weblapján az Összefogás a Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány adományozói űrlapjához érkezik. A felkínált összeg (Donation amount) megadása után a már regisztrált PayPal felhasználók e-mail címük és jelszavuk megadásával beléphetnek és véglegesíthetik felajánlásukat. A nem PayPal felhasználók pedig bankkártyájuk segítségével (mint egy webáruházban való vásárláskor) tehetik meg felajánlásukat alapítványunk számára. A tranzakció oldalunktól függetlenül a Paypal biztonságos szerverein történik a Paypal számunkra semmilyen személyes adatot nem ad át.További információkat Ezen a linken talál

Köszönjük!

Adatlap szerkesztése

Az alábbi linkre kattintva Ön szerkesztheti azoknak a kutyáknak az adatlapját, amelyeknek Ön a gazdája. A szerkesztéshez be kell jelentkeznie.