• image
 • image
 • image

Összefogás a Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány

Prev Next

SZÁNHÚZÓK A FELELŐS GAZDIKÉPZŐ PROJEKTBE…

A Budapesti Corvinus Egyetem végzős mesterszakos hallgatói közül néhányan nagyot álmodtak és egy szuper kezdeményezést indítottak el nemrég. Örömmel fogadtuk a felkérést, amikor megkeresték Alapítványunkat, hogy segítsük őket ebben...

Bővebben

Köszönjük nektek!

Köszönjük MINDAZOKNAK, akik adójuk 1%-val hozzájárultak az Összefogás a Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány fajtamentő tevékenységéhez! A szánhúzó fajtamentés több éve működik sikeresen, rengeteg kutyusnak talált - talál gazdát, fizeti az állatorvosi költségeket,...

Bővebben

Lehet-e a kutyapanzió második otthona a …

Nyáron nyaralunk, télen telelünk… mit tegyek, ha nem vihetem magammal négylábú társamat? Lehet-e a kutyapanzió második otthona a kutyáknak? Bár a legtöbb kutyatulajdonos törekszik arra, hogy a család kedvencét, négylábú társukat (akár...

Bővebben
2016. január 29. péntek, 11:44

Ne sajnálj, szeress!

 

Ezt követeli pár négylábú védencünk, akik valamilyen úton módon bekövetkezett testi fogyatékossággal kénytelenek leélni  az életüket.Mielőtt bárki is sajnálni kezdené őket, és azt hinné hogy ez rányomja a bélyeget az egész életükre, és hogy ők sohasem fognak teljes, kiegyensúlyozott életet élni, az gyorsan oszlassa el ezt a buta gondolatot, hisz az nagyot téved! Ugyanis mi emberek tanulhatnánk Tőlük, nem is keveset...

Ők nem állnak órákat a tükör előtt sajnálkozva, a kinézetük miatt, őket nem érdekli mit gondolnak róluk az emberek az utcán. Sőt, fajtársaik sem közösítik vagy gúnyolják ki őket, hanem egyszerűen elfogadják olyannak, amilyenek. Az örökbefogadás előtt állók, persze mind a tökéletes kutyát keresik, és ha meglátnak egy háromlábú vagy egy félszemű kutyát, akkor már tovább is állnak, esélyt sem adva Nekik.

Boróka, a lábtörött kiskutya leginkább csak 3 lábát veszi igénybe a mozgásban, ugyanis a bal hátsó egyenlőre nem igazán terhelhető. Reméljük a kezelések sokat javítanak majd a lába állapotán, de tudni kell, hogy ez egy hosszú folyamat. Ennek ellenére ugyanolyan aktív kiskutya mint bármelyik másik, és már nagyon várja a szerető családját, aki elfogadja és így is szereti őt.

Boróka adatlapja és jelentkezés itt

Helmut egy sportos úriember, egy igazi szívtipró. Teljesen egészséges kutya, ám a múltban történő, feltehetően rossz tartási körülmények miatt a fülei hiányossá váltak. Hallása kitűnő, semmiben nem gátolja sem őt, sem a leendő gazdiját, ám aki esztétikailag nem tökéletes, az mindig kevesebb eséllyel indul a szebb és jobb élet felé. Így sajnos komoly érdeklődője még neki sem akadt.

Helmut adatlapja és jelentkezés itt

 Vakond, szintén kölyök még, -mint Boróka- és előtte áll egy egész kutyaélet. Beteg szeme sajnos menthetetlen volt, ezért el kellett távolítani. Így fél szemmel is kívül-belül gyönyörű kutya, akit szintén nem viselt meg a beavatkozás, és fél szemmel is csodálatosnak látja a világot, annak ellenére hogy sok mindenen ment már keresztül.

Vakond adatlapja és jelentkezés itt

Ezek a kutyák tehát vígan elvannak a hátrányaikkal együtt. Számunkra ugyanúgy tökéletesek és különlegesek, mint bármelyik egészségesnek tűnő kutya ! :)

Így tehát kedves örökbefogadni vágyók, kérünk Titeket ne ítéljetek csak külső alapján, adjátok meg az esélyt Nekik is, gyertek és látogassátok meg Őket, ismerkedjetek meg Velük. Nem fogtok csalódni, hisz egyszer ők is hűséges társak lesznek, ugyanúgy játszani, rosszalkodni, szaladgálni fognak, és ugyanúgy fognak szeretni, mint minden más kutya, ha egyszer eljön Nekik is a nagybetűs GAZDI.

 

Gazdakereső szánhúzókutyák:

www.szanhuzoalapitvany.hu

 

Egy megosztás is segítség!

 

 

Azonban aki másképpen tud segíteni illetve aki a továbbiakban szeretné a bajbajutott rászoruló szánhúzókutyusokat támogatni az az Összefogás a Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány elérhetőségein megteheti:

Összefogás a Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány


Adószám: 18899173-1-13 – Kérjük segíts adó 1%-od felajánlásával!

Bankszámlaszám: 10404742 - 50505249 - 49551019
Nemzetközi bankszámlaszám:(IBAN) HU75 1040 4742 5050 5249 4955 1019
Swift kód:OKHBHUHB
Paypal:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hálásan köszönjük!

az Összefogás a Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány Csapata

 

Prev Next

Miért éri meg önkénteskedni?

Sokan el sem tudják képzelni, hogy mi vesz rá embereket arra, hogy a legnagyobb hidegben...

Bővebben

Szánhúzót találtam! Mit csináljak?

Sajnos a szánhúzó kutyák és keverékeik természetüknél fogva hajlamosabbnak bizonyulnak a szökésre, kalandozásra, mint a...

Bővebben

KEDVES ÖRÖKBEFOGADÓINK!

Sajnos létszám stopot kell kimondanunk. Kétszer annyi kutya van nálunk, mint amennyi a kapacitásunk. A mentett kutyák panziós, etetési és orvosi költségei havi 600 ezer - 700 ezer forint körül járnak, amit egyszerűen képtelenek vagyunk fizetni, így muszáj kimondanunk, a jelenlegi állomány mellett nem tudunk újabb kutyát átvenni, így is még 6 kutya érkezik rövid időn belül alapítványunkhoz.


Kérjük, támogassátok alapítványunkat. HOGYAN?

 • a Támogatói klubon keresztül havi fix összeg utalásával,
 • Josera agilo vagy economy táp küldésével védenceink számára,
 • örökbefogadással,
 • támogatás utalásával a bankszámla számunkra vagy paypal címünkre,
 • virtuális örökbefogadással,
 • a jótékonysági vásár webshopból egy tárgy megrendelésével adományért cserébe.

KÉRJÜK SEGÍTSETEK, HOGY NE KELLJEN BEZÁRNUNK ALAPÍTVÁNYUNKAT. SAJNOS EZ A VESZÉLY VALÓS!

 • Bevételeink nincsenek, csak hatalmas kiadásaink.
 • Támogatás nélkül nem tud működni az alapítvány.
 • Ha mi nem leszünk, nem tudjuk mi lesz a rengeteg rászoruló szánhúzókutyával.

Bankszámla számunk: 10404742-50505249-49551019 K&H Bank
Nemzetközi bankszámlaszám: (IBAN) HU75 1040 4742 5050 5249 4955 1019,
Swift kód:OKHBHUHB
Paypal címünk: info@szanhuzoalapitvany.hu
Jótékonysági vásár webshopunk: https://www.facebook.com/alapitvanyaszanhuzokert/photos/…

SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Üdvözlettel:
Dér Andrea
az Összefogás a Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány Csapata nevében
www.szanhuzoalapitvany.hu
info@szanhuzoalapitvany.hu

Létszámstop

Hírlevél feliratkozás

szanhuzo RT @DublinAirport: Highs of 28C in the Ionians in June. Win 2 flights to Athens with @aegeanairlines. Just FW & RT to enter. #DUBAthens htt…
szanhuzo Tavaszi Örökbefogadó nap és Kutyás családi nap! – Ne hagyd otthon a kutyádat sem! ;) http://t.co/fPOdtOEL8e
szanhuzo Bolondgomba házhoz szállítással, avagy Henry költözne! http://t.co/jQvxiD8maz
szanhuzo Yeti, a mindig jókedvű “Don Juan”, szerető otthonát keresi http://t.co/69h7pbvY71
szanhuzo Kiürült védenceink éléskamrája! Kérjük, segíts. http://t.co/3YOijhEHfD

közösség  4623

segíts!

1%


TÖLTSD LE


NYOMTASD KI


NYILATKOZZ

ÉS KÜLDD!